VROUW heeft een AFFAIRE op werk – Maar wat er ENKELE seconden later gebeurt? ZO onverwachts!

 

Het komt vaak veel voor dat men verliefd wordt op werk. Ze werken samen met anderen die precies dezelfde interesses hebben en dat kan dan voor een click zorgen. De spanning kans soms zo hoog oplopen, dat je op de meest bizarre en gekke plekken elkaars genegenheid nodig hebt. Deze sketch laat dat op hilarische wijze zien. De rest moet je zelf hieronder in de video bekijken, want zo’n gênant moment op werk heb ik nog nooit gezien.


 

man-vrouw-werk-kantoor-bedrijf-ruimte-zoenen-genegenheid-liefde


 

In de video zie je een man en een vrouw die elkaar leuk vinden op werk. Ze zijn op kantoor en hebben een kamertje kunnen vinden waar niemand was. Ze beginnen met zoenen en voor je het weet zit de man aan het voorgevel van de vrouw. Op een bepaald moment loopt het niet helemaal zoals ze willen. De man knijpt net even iets te hard in de linkerborst van de vrouw en die spat vervolgens uiteen. Kon jij ook lachen om deze video? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid een glimlach!

 

video
Steun onze Pagina met een -