Deze kat ontmoet voor het EERST de pasgeboren baby. Maar LET OP wat de kat dan doet..WAUW!

ze-hadden-geen-idee-hoe-de-kat-zou-reageren-op-de-baby2Zodra je een nieuwe kat krijgt of zodra je een baby krijgt, is het altijd even afwachten hoe het huisdier hierop zou reageren. Je hebt huisdieren die jaloers zijn en hierbij krabben of gemeen zijn en je hebt huisdieren die een nieuwe familielid lief ontvangen. Vandaag hebben wij een video gevonden van een huisdier die alleen maar liefde toont zodra ze voor het eerst de pasgeboren baby ziet. Wij hadden verwacht dat ze niet met liefde zou reageren, maar met jaloezie. Dit katje bewijst in ieder geval het tegendeel en de uitkomst is een prachtige video! Vond jij het ook prachtig om te zien hoe dit katje haar liefde toont aan de baby? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK