Ouders halen een GENIALE grap uit met hun kinderen op Sint-Maarten’s dag. LET OP wat ze doen!

feest-sint-maarten-familie-reactie-snoep-kinderen1
Sint-Maarten is een feest waar veel mensen vaak van vergeten. Het wordt voor het meest in Nederland, Vlaanderen, sommige delen van Duitsland en Frankrijk gevierd. Natuurlijk moeten wij daarbij ook het Caribische eiland, Sint-Maarten, niet vergeten. Sint-Maarten is afgestemd van een Germaans winterfeest en heeft daarbij een zuiver kerkelijke oorsprong. Meer lezen? [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen“] Het Sint-Maarten was vroeger bedoeld voor de armen en werd ook wel het “bedelfeest” genoemd. Rijke mensen deden vroeger dan ook niet mee met het feest. Pas later werd het Sint-Maarten feest, een feest voor iedereen. Dit allemaal terzijde. In de video zie je een compilatie van ouders die hun kind voor de gek houden door te zeggen dat ze hun snoep hebben opgegeten dat ze met Halloween hebben opgehaald. Natuurlijk weten wij dat dit een Halloween filmpje is, maar datzelfde kan natuurlijk gebruikt/gedaan worden op 11 November op Sint-Maarten’s dag. Zodra je de reacties van al deze kinderen ziet, kom je soms niet meer bij van het lachen en soms smelt je dan ook door de schattigheid. Sommige kinderen reageren daarbij erg bot en asociaal en je kan zo erg makkelijk zien hoe de kinderen zijn opgevoed en/of wat voor karakter ze hebben. Vier jij ook het Sint-Maarten feest, of vieren de kinderen het? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK!  [/read]
Deel deze video op Facebook!
video