Donald Trump pakt de microfoon en begint te zingen. Luister dan goed naar het liedje..HAHA!

presidents-verkiezingen-donald-trump-hillary-clinton1
Iedereen heeft de verkiezingen wel gevolgd. Zodra je er minder druk mee bezig bent geweest heb je vast en zeker wel iets van de verkiezingen meegekregen of enkele grappen erover gehoord. De video hieronder is zo geniaal. Dit moet je echt even met jullie vrienden DELEN, want je komt niet meer bij als je deze versie van dit nummer hoort! [read more=”Klik Hier” less=”Terugvouwen“]  Donald Trump en Hillary Clinton passen wel goed bij elkaar, vinden jullie ook niet? De druk van de verkiezingen van afgelopen week wordt in dit nummer erg ontkracht!  Donald Trump heeft afgelopen week de presidentsverkiezingen gewonnen en de Senaat blijft onder controle te staan van de Republikeinse Partij. De uitslag viel hard bij veel mensen in de wereld en tijdens de presidentsverkiezingen zijn er veel videos online gekomen van het oude welbekende nummer: Dirty Dancing- Time of my Life. Hierbij werd de spot gedreven met Hillary Clinton en Donald Trump. De makers (LuckyTV) die de politiek altijd nauw volgen, hebben ons weer eens keihard kunnen laten lachen! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video