ZO pak je iemand aan die alleen maar met je wilt daten om je geld. Opgeruimd staat netjes! WOW!

geld-golddigger-auto-111
Golddiggers, iedereen kent ze wel. Mensen die alleen met je omgaan of een relatie willen aangaan, omdat je veel geld hebt. Dit zijn zulke afschuwelijke mensen, dat ze wel eens goed terug gepakt mogen worden. Als het om relaties gaat, moet dat zijn uit liefde en niet uit hebzucht voor geld en macht. Die relaties gaan namelijk uiteindelijk altijd kapot en je zult een ongelukkig leven leiden.  Vond jij ook dat deze vrouw dit verdiende? DEEL dit dan op FACEBOOK! Meer lezen? [read more=”Klik hier” less=”Terugvouwen”] De YouTuber JoshPalerLin pakt één van deze golddiggers even hardhandig op de juiste manier aan! JoshPalerLin is een Youtuber die mensen voornamelijk voor de gek houdt. Hij houdt van pranks en dit is dan ook het focuspunt van zijn kanaal. In de video zie je Josh die eruit ziet als een zwerver of iemand die zich niet goed verzorgt. Hij vraagt aan een blonde vrouw of zij uit wilt gaan met hem en zij verzint allemaal smoesjes om eronderuit te kunnen komen. Vervolgens loopt Josh weg en komt zijn vriend aangereden in een super dure auto. Hij doet net of hij een rijke zakenman is met veel geld en grijpt direct de aandacht van de blonde vrouw die nog aan dezelfde tafel zit. Zijn vriend vraagt vervolgens precies hetzelfde als Josh en nu blijkt ze plots geen vriendje te hebben of heeft ze wel tijd. Vervolgens komt de twist in het verhaal en dat moet je zelf maar zien in de video. Dit is het zo waard om te bekijken en te delen! Veel kijkplezier. [/read]
Deel deze video op Facebook!
video