Dit babytje legt haar moeder uit dat ze niet wilt slapen. Hoor wat ze allemaal zegt..GEWELDIG!

baby-kind-moeder-dochter-slapen-familie-liefde1
Als je vader of moeder wordt kom je af en toe te zitten met het feit dat je dochter of zoon niet wilt slapen. Vooral als ze nog baby zijn willen ze nog wel eens zo af en toe tegenstribbelen om te slapen. Kon jij ook lachen om deze video? DEEL dit dan met jouw vrienden en familie op FACEBOOK! [read more=”Klik Hier” less=”Terugvouwen”] over de video: Dat is precies wat deze moeder in de video deed. Haar dochter moest gaan slapen, maar zat vervolgens recht op in bed. Het dochtertje in de video kon niet meer slapen. Ze ligt al een tijdje wakker en haar moeder zegt tegen haar dat ze moet slapen. Hier zijn vele trucjes voor om dit op te lossen, maar soms kan je het ook gewoon laten gaan om te zien hoe je dochter of zoon zal reageren. Het dochtertje doet er alles aan om niet te slapen en begint vervolgens de discussie aan te gaan met haar moeder. Het gesprek is zo lief en dit dochtertje weet precies wat ze aan het doen is. Veel kijkplezier en deel het natuurlijk ook nog eventjes met al je vrienden en familie. [/read]

Deel deze video op Facebook!
video