Jiskefet laat Nederland al jaren lachen met deze nostalgische Sinterklaas-aflevering..GENIAAL!

sinterklaas-jiskefet-aflevering11Wat een klassieker. Dit brengt zoveel nostalgische gevoelens naar boven!
Sinterklaas staat om de hoek en vele gezinnen maken zich dan ook al klaar voor pakjesavond. Om helemaal in de Sinterklaas stemming te komen, hebben wij een oude sketch erbij gepakt van het welbekende Jiskefet. Deze Sinterklaasversie laat ons elk jaar keihard lachen en dit jaar moet hij er dan toch echt weer bij gepakt worden. In de video zie je twee collega’s die op kantoor zijn en dan komt Sinterklaas langs. Kan jij ook altijd hard lachen om Jiskefet en ken je deze nog van vroeger? Laat je vrienden er dan ook van genieten en DEEL deze nostalgische video op FACEBOOK!
Deel deze video op Facebook!
video