Deze dieren zien zichzelf voor het eerst in een spiegel. Let dan op hun reacties..HILARISCH!

dieren-reacties-in-spiegel-kijken-onderzoekers11Wij als mensen begrijpen allemaal hoe een spiegel werkt en wat het doet. Soms schrikken we wel is van onszelf in de spiegel wanneer we er niet op ons best uitzien. Een team van onderzoekers zet een ietwat gecamoufleerde spiegel midden in de wilde natuur. In het volgende filmpje zijn de reacties van dieren te zien, wanneer ze zich zelf in de spiegel zien. De reacties zijn hilarisch! DEEL dit op Facebook als jij je vrienden ook wilt laten genieten van dit filmpje! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Vervolgens komen daar verschillende dieren op af. Zoals bijvoorbeeld Apen, vogels en tijgers. Vooral de reactie van de zilverrug gorilla is leuk om te zien. Hij voelt zich namelijk bedreigd door zijn eigen spiegelbeeld en probeert deze ook aan te vallen. Wat hij niet verwacht is dat hij keihard tegen de spiegel aan klapt in plaats van tegen een andere gorilla. Ook de reacties van de andere dieren zijn HILARISCH. Echt geweldig om te zien! Ben je het hiermee eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [/read]
Deel deze video op Facebook!
video