Dit aapje heeft een relatie met een kat. Zie hoe zij de liefde bezegelen met een intense zoen!

aap-dieren-kat-kussen-liefde11Deze aap vindt katten wel erg leuke dieren. Blijf goed kijken wat hij doet. Geweldig dit! Apen houden er van om kusjes aan iedereen uit te delen. Als je wel is in de Apenheul bent geweest dan weet je dat er simpelweg geen ontkomen aan is. Niet iedereen vindt dit even leuk, maar daar hebben de apen toch gewoon schijt aan! Te zien is dat een aap en een kat ergens zitten waar ze niet bepaald privé zijn. De aap lijkt wel een oogje te hebben op de kat, omdat hij haar al stevig vastpakt. DEEL dit op FACEBOOK als je apen ook zulke fantastische dieren vindt. [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Zij lijkt dit niet echt te waarderen, maar ze doet er verder ook niet zo veel tegen. Dan ziet dit aapje zijn kans en begint de kat opeens hevig te zoenen. Een heftige zoenpartij in een Hollywood film is er niks bij! De zoen duurt best lang tot de kat besluit dat het wel genoeg geweest is en ze de aap van haar afschudt.   [/read]


Deel deze video op Facebook!
video