Dit hondje is net wakker. Maar kijk dan hoeveel moeite hij ermee heeft om wakker te worden!

hond-slapen-moe-bed-baasjes11Dat opstaan uit je lekkere warme bed soms heel erg moeilijk is ervaren we allemaal wel. Als  je dan op de klok kijkt en ziet dat je er uit moet. Dat gevoel kan zó naar zijn. Wij mensen kennen dit gevoel, maar dat dieren dit ook kennen dat wisten we nog niet, totdat we dit filmpje zagen. In dit filmpje zie je een hond in bed liggen bij zijn twee baasjes. De hond en zijn baasje liggen tegen elkaar en de hond is nog half aan het slapen. De hond begint opeens een heel raar geluid te maken. Het is een soort geluid van kreunen en gillen door elkaar. Zijn baasje vindt het erg komisch! Vind jij dit ook zo komisch, deel dit bericht dan op Facebook! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Zijn baasje vind dit zo grappig dat hij het filmt. Hij is erg hard aan het lachen. Zodra het hondje wakker wordt is hij er klaar mee en gaat hij der van door. Leuk he die huisdieren! [/read]
 
Deel deze video op Facebook!
video