Deze oma begint plotseling te dansen op straat. Maar LET OP wie er dan bij komt dansen..HAHA!

flashmob-oma-verzorgingstehuis-ouderen-dansen11Deze oudjes doen wel een hele bijzondere flashmob, zo leuk! Flashmobs zie je tegenwoordig overal. Ze worden op scholen, in ziekenhuizen en zelfs bij voetbalwedstrijden gehouden. Het leuke aan een flashmob is dat het altijd heel random gebeurt en er verschillende soorten mensen mee kunnen doen. Je hoeft er niet echt een goede danser voor te zijn om een flashmob leuk te maken. Net als in deze flashmob. Deze is namelijk wel heel speciaal. De leeftijd van de dansers is namelijk minimaal 65+! Vind jij dit ook een leuk filmpje? Deel dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het filmpje speelt zich af in het winkelcentrum. één voor een komen der oudjes tevoorschijn. Sommigen nog goed ter been en andere in een rolstoel of rollator. Super mooi om te zien dat ze de tijd van hun leven hebben. Zo zie je maar weer , je bent nooit te oud om te dansen en  een beetje gek te doen! [/read]