BULLDOG drukt zijn KOP tegen het HOOFD van de BABY aan. Wij waren VERRAST wat er toen gebeurde!

 

Deze Bulldog denkt dat deze baby zijn eigen kindje is! TE SCHATTIG! Opgroeien met een huisdier kan heel bijzonder zijn. Samen spelen, samen groot worden en echt een band ontwikkelen die je niet zomaar krijgt. Dat zie je ook in dit filmpje. Je ziet hier een bulldog op de bank liggen. Op de buik van de bulldog ligt een baby te relaxen. De buldog denkt dat de baby zijn eigen kindje is!


 

deze-bulldog-denkt-dat-dit-kindje-zijn-eigen-baby-is-let-op-hoe-goed-hij-kan-babysitten1


 

De hond knuffelt de baby en likt zijn gezicht. Ze relaxen samen lekker op de bank en de baby vind het ook erg ontspannen! Ik ben benieuwd hoe de bulldog reageert als je de baby weghaalt! Op deze manier wilt iedereen toch wel opgroeien met een groot knuffeldier! Vind jij dit ook zo enorm schattig? DEEL dit bericht dan op FACEBOOK zodat andere dit geweldige filmpje ook zien! Samen kunnen wij een glimlach verspreiden!

 

video
Steun onze Pagina met een -