Kaketoe flipt helemaal de pan uit als hij weer terug de kooi in moet. Luister wat hij zegt!

kaketoe-boos-huiskamer-dieren11Deze kaketoe wordt wel heel boos op zijn baasje, BIZAR! Dat dieren het ergens soms niet mee eens zijn zien we wel vaker. Maar dat dieren helemaal uit hun dak gaan is iets wat je niet altijd ziet gebeuren. In dit filmpje is dat dus wel het geval. Je ziet een kaketoe op zijn kooi zitten. Zijn baasje is ondertussen tegen hem aan het praten. De kaketoe vindt iets niet leuk en laat even zijn boze kant zien. Zijn baasje blijft tegen hem praten maar hij blijft het niet leuk vinden. Hij wordt helemaal gek! Vond jij dit filmpje nou ook hilarisch om te zien? Deel het dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Hij begint rondjes te lopen en met zijn rug naar het baasje te staan. Gelukkig valt hij zijn baasje niet aan maar probeert hij het met non verbale acties te laten merken dat hij het niet naar zijn zin heeft. Zijn baasje wordt er gelukkig niet bang van zijn kaketoe!  [/read]
 
Deel deze video op Facebook!
video