Deze vrouw had maar één wens voor haar bruiloft. Let op haar reactie als die uitkomt..WAUW!

bruiloft-verrassing-marinier-trouwen111


Er is wel een hele bijzondere verassing voor de bruid, ZO lief! Dat een bruiloft een speciaal moment in je leven is, weten we allemaal. Iedere bruiloft heeft zo zijn charmes. Het belangrijkste van deze bijzondere dag is dat de mensen van wie je houdt bij je zijn. In dit filmpje zie je een vrouw op haar bruiloft. Jammer genoeg kan haar broer er niet bij zijn, omdat hij bij de marine zit. De zus van de bruid heeft wel een heel bijzonder cadeautje geregeld. Hun broer is namelijk overgekomen zodat hij deze speciale dag niet hoeft te missen! Vond jij deze video ook zo mooi? Deel dit dan een FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De tranen rollen over haar wangen als ze ziet dat haar broer komt aangelopen. De dag zou een stuk minder compleet zijn geweest zonder haar broer! Fijn dat dit mooie moment heeft plaats gevonden op een dag die ze nooit meer gaat vergeten!  [/read]
 
video


Steun onze Pagina met een -