Maak deze prachtige sneeuwvlokken nu snel zelf. Schitterend voor bij de feestdagen!

sneeuwvlokje-maken-versieren-doe-het-zelf-kerst11Maak zelf je eigen creatieve sneeuwvlokjes. Mooi, handig en super eenvoudig! Geweldig voor kerst! Je kent het wel de filmpjes online over hoe je zelf dingen kunt maken. Van je eigen maskers maken tot je eigen mokken versieren. tegenwoordig is overal wel een filmpje van te vinden. Maar deze video vonden wij wel heel origineel. Je ziet in het filmpje dat de persoon begint met een blad papier. Met dit blad maakt hij een sneeuwvlokje op een hele creatieve en leuke manier! 
Vind jij dit ook leuk en handig voor kerst? Deel dit dan op FACEBOOK en wie weet is het een leuke inspiratiebron voor één van jou vrienden!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De maker heeft helemaal niet zo veel benodigdheden nodig om het sneeuwvlokje te maken. Het is namelijk zo dat hij alleen papier, een liniaal , wat verf, een schaar en een paar nietjes nodig heeft. Dat deze man creatief is, is in ieder geval één ding wat zeker is. Dit sneeuwvlokje zou ik in ieder geval wel in mijn huiskamer willen hebben! [/read]
 
Deel deze video op Facebook!
video