Ze gluren stiekem naar de sexy nieuwe overbuurman. Maar let op wat er dan gebeurt..haha!

buurman-buurvrouw-11Dat nieuwe buren heel interessant kunnen zijn weten we allemaal. Al helemaal als de nieuwe buurman een spetter is!  Meestal is het dan helemaal het onderwerp waar de buurt over praat. Je ziet hier twee buurvrouwen met elkaar praten in de tuin. Ze zijn stiekem de overbuurman aan het begluren. De ene buurvrouw haalt de andere over om hem te verwelkomen in de buurt en er ondertussen achter te komen of hij nog vrijgezel is.. Ze loopt op hem af en begint een praatje met hem te maken Vond jij dit filmpje ook zo komisch? Deel dit bericht dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De buurman reageert eigenlijk niet echt en kijkt haar droog aan. Het moment dat de buurvrouw aankaart dat hij geen lach op zijn gezicht heeft verteld hij over zijn laatste drie vrouwen. Deze heeft hij namelijk alle drie vermoord waardoor hij twaalf jaar vast heeft gezeten. De buurvrouw zegt hierna gelijk gedag en komt enthousiast terug met het nieuws dat hij nog vrijgezel is! [/read]