Deze 12 broers en zussen geven de show van hun leven. Kijk dan hoeveel talent ze hebben..WAUW!

familie-talent-show-willis-clan1Wat een geweldige show, gegeven door alleen maar familieleden! Je hoort wel is dat mensen zeggen dat ze een bepaald talent wel gekregen moeten hebben van hun vader of moeder, omdat dit talent zo nu eenmaal in de familie zit. Dit kan ook zeker kloppen en je opvoeding heeft hier natuurlijk ook invloed op. Maar wat er in deze familie allemaal gebeurd is voor ons een raadsel. Ze zijn namelijk allemaal super talentvol! DEEL dit op FACEBOOK als je respect hebt voor deze familie! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Een optreden van The Willis Clan is te bekijken in dit filmpje. Het is een geweldig optreden, waarin verschillende acts naar voren komen. Zo wordt er muziek gespeeld, maar wordt er ook gedanst. Het ziet er allemaal geweldig uit, maar het hoeft nog niet per sé extreem bijzonder te zijn. Dit wordt het wel als je hoort dat iedereen familie is van elkaar. Op het podium is het dus één grote familiereünie! In deze familie zitten wel hele sterke genen voor dans en muzikaal talent. [/read]


Deel deze video op Facebook!
video