Katten en kerst gaan niet altijd goed samen. Dit filmpje is hier het perfecte voorbeeld van!

katten-kerst-kerstversiering11Deze ruimte staat vol met kerstversiering, maar KIJK wat er gebeurt als katten de ruimte overnemen! GEWELDIG!! Katten zijn eigenwijze beesten die vooral als ze nog jong zijn met alles wat los en vast zitten willen spelen. Tijdens de kerstdagen staan veel huizen vol met kerstversieringen. In een afgesloten ruimte staan verschillende kerstattributen. Zo staan er kerstbomen, maar rijdt er ook een speelgoedtrein rond. DEEL dit op FACEBOOK als jij dit herkent![read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De makers van dit filmpje willen echter iets duidelijk maken en dat is dat het voor kattenliefhebbers onmogelijk is om je huis op zo’n schitterende manier te versieren. Ze laten namelijk zo’n 20 katten op de geweldig mooie versieringen los en binnen de kortste keren is er niks meer over van de prachtige kerstsfeer. Het is een en al chaos geworden. De makers van dit filmpje hebben hun punt gemaakt! [/read]


Deel deze video op Facebook!
video