Deze man geeft wel op een hele rare manier een rondje! LUISTER wat hij zegt! HAHA!!

deze-man-geeft-op-een-hele-rare-manier-een-rondje-luister-wat-hij-zegt-haha11Deze man geeft op een hele rare manier een rondje! LUISTER wat hij zegt! HAHA!! We plaatsen mensen graag in bepaalde groepen. Bewust of onbewust we zijn hier eigenlijk de hele dag wel mee bezig. Zo hoort een Feyenoord in het Feyenoord-kamp en een Ajaxsupporter is het Ajax-kamp.  We doem dit categoriseren vaak niet zo openlijk als deze man het doet. DEEL dit op FACEBOOK als je hier ook zo om gelachen hebt! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Een man komt het café ingelopen en bestelt voor zichzelf en voor een paar andere een biertje. Hij doet dit echter op een vrij aparte manier. Hij zegt namelijk: Doe die … links en die … rechts ook iets van mij. Een man die als … wordt gezien zegt hier iets van, maar wordt daarna gelijk doorverwezen naar de groep met sukkels. Als laatste zie je een schuldbewuste man een beetje sip naar de eerste groep lopen, omdat hij daar wel bij past. Wij vinden hem grappig!  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video