Zo hoef je NOOIT meer knoflook te pellen. Super handig!!

vind-jij-het-pellen-van-knoflook-ook-zo-vervelend11Vind jij het pellen van knoflook ook zo vervelend? Dan moet je dit zien! HANDIG!! Wij kennen niemand die niet van knoflook houdt. Het gebruik van klaargemaakte knoflooksaus is natuurlijk lekker makkelijk, maar verse knoflook vereist wat meer tijd. Het pellen van knoflook kan namelijk best lastig zijn en vooral de geur achteraf! Vind je deze tips handig? DEEL ze dan op FACEBOOK voor je vrienden!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het pellen van verse knoflook kan dus een hels karwei zijn, maar dit filmpje laat zien dat het best makkelijk is. Het enige wat je nodig hebt zijn twee schalen van gelijke grootte die je op elkaar kan zetten. Wat rest is de knoflook in stukken breken en deze stukken in één van de schalen te gooien. Vervolgens zet je de schalen op elkaar en schud je de schalen flink heen en weer voor zo’n 20 seconden. Wanneer je dit gedaan hebt ben je klaar en zijn alle knoflookstukken gepeld. Een kind kan de was doen!  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video