Twee dronken mannen proberen een bank te verplaatsen. Maar dat gaat NIET zoals ze willen..HAHA!

bank-verplaatsen-mannenDronken mensen zijn vaak om van te gieren. Hun coördinatie gaat achteruit en wat ze allemaal kunnen uitkramen is vaak nog hilarischer. De man die de video hieronder heeft gefilmd kwam ook niet meer bij toen hij deze twee dronken mannen op straat zag lopen. Het lijkt wel op buurman en buurman! Kan jij je je eerste bank nog herinneren? Het lijkt wel op buurman en buurman! Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Dit moeten meer mensen zien! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] over de video: In de video zie je twee mannen op straat lopen. De twee mannen zijn zwaar bezopen en hebben een bank gevonden of willen deze bank van A naar B verplaatsen. Het begint al met de taal die ze uitkramen, het is onverstaanbaar! Vervolgens gaat het verplaatsen van de bank helemaal mis en ze proberen samen eruit te komen, maar dat gaat niet helemaal zoals gepland! [/read]


Deel deze video op Facebook!
video