Vader van het jaar bouwt een achtbaan in de achtertuin voor zijn kinderen! ZO GAAF!

man-bouwt-achtbaan-voor-kinderenVader van het jaar bouwt een achtbaan in zijn achtertuin voor zijn kinderen en laat daarmee hun dromen uitkomen! Achtbanen zijn geweldige attracties die verschillende emoties bij mensen naar boven kunnen brengen. De achtbaan heeft dan wel niet de snelheid en hoogte van andere achtbanen, maar de kinderen vermaken zich er prima mee. Dit mag ook wel voor 3500 euro!  DEEL dit op FACEBOOK en inspireer andere vaders! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Deze kinderen hebben maar geluk met zo’n geweldige vader. Hij wist namelijk dat zijn kinderen erg van achtbanen hielden,dus vond deze man het een goed idee om een attractie in de achtertuin te bouwen. Voortreffelijk idee volgens ons en ook volgens de kinderen zo te zien. Het is van deze vader niet alleen heel lief dat hij dit heeft gedaan, maar het is natuurlijk ook heel knap!  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video