Twee honden werden 9 maanden gefilmd net voordat ze gingen eten. Het resultaat? GEWELDIG!

honden-dieren-gefilmd-etenDeze twee honden worden elke dag gefilmd. KIJK hoe blij ze zijn! Prachtig! Het enthousiasme bij honden wanneer ze hun eten krijgen is vaak erg groot. Het lijkt wel of ze al die tijd alleen maar aan eten kunnen denken en ze daarom dus ook zo ontzettend blij zijn als ze het dan krijgen. Het zou wat zijn als mensen ook altijd zo enthousiast zouden reageren als honden. DEEL dit op FACEBOOK als je deze lieve diertjes je ook blij maakte!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Twee labradors worden door hun baasje elke keer als ze hun eten krijgen gefilmd. Bij het eerste filmpje zijn deze twee honden nog heel klein, maar het allerlaatste filmpje laat ze zien als ze een stuk ouder zijn. Het is leuk om te zien dat de honden in elk filmpje exact hetzelfde reageren. Ze kunnen namelijk niet blijer zijn dan ze zijn op dat moment en hun leeftijd verandert daar helemaal niks aan!  [/read]
Deel deze video op Facebook!
video