Hond heeft een bloedhekel aan speelgoedhaai. Zijn reactie laat je in tranen achter!

hond-vs-speeldgoed-haaiDeze hond ziet een speelgoedhaai. LET Op wat er dan gebeurt! GEWELDIG!! Honden kunnen af en toe rare beesten zijn die de wereld natuurlijk heel anders zien dan dat wij dat doen. Zo kunnen zij van het kleinste kinderspeeltje hun grootste vijand maken. Dit omdat ze geen idee hebben wat een kinderspeeltje eigenlijk is. DEEL dit op FACEBOOK als je ook zo hard moest lachen om dit filmpje! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Een moeder is in de badkamer de bad speeltjes van haar zoontje aan het opruimen. Tot ze doorkrijgt dat haar hond wel heel apart reageert op een bepaald speeltje. Ze besluit het te filmen en het resultaat is hilarisch. Steeds als ze de speelgoedhaai pakt gaat de hand helemaal door het dolle heen. De hond lijkt zelfs wel een beetje boos te zijn op de speelgoedhaai en houdt maar niet op met blaffen. Wat zal de geschiedenis tussen deze twee zijn? We hebben er in ieder geval wel heel hard om gelachen!  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video