video: Deuk in je auto? Met deze SIMPELE truc los je dat snel en eenvoudig op! HANDIG!

zo-los-je-een-deuk-in-je-auto-op1


Deukje in je auto? Met deze truc los je dat gratis op! HANDIG!! Auto eigenaren opgelet! Je kent het wel; iemand heeft een deuk in je auto gereden terwijl je auto ergens geparkeerd stond. Deze persoon rijdt weg en dus moet alles via jouw verzekering geregeld worden. Wij hebben hier een trucje voor gevonden. DEEL dit op facebook om jouw vrienden ook geld te laten besparen! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De truc werkt als volgt: De deuk die door iemand op jouw auto is achtergelaten moet je eerst even goed verwarmen. Hier kan je bijvoorbeeld een föhn voor gebruiken. Vervolgens moet je de deuk weer zo snel mogelijk afkoelen met een koude spray bijvoorbeeld. Belangrijk dat je dit direct na het verwarmen doet anders werkt het niet. Als het goed is hoor en zie je het deukje tijdens het afkoelen uit het niets verdwijnen. Dit trucje kan je echt enorm veel geld schelen! [/read]


Leuk filmpje? Druk dan op: