Dit is de reden waarom je NOOIT in je neus moet peuteren..BIZAR!

neuspeuteren-neus-bactierenSommigen mensen pulken iedere dag in hun neus. Van kleine kindjes tot volwassenen, het komt in alle leeftijdsgroepen voor. Dat in je neus pulken niet alleen vies maar ook heel slecht voor je kan zijn weet nog niet iedereen. Daarom hebben we het volgende filmpje er voor je bij gehaald. Vond jij dit filmpje ook zo interessant en was je net zo verbaasd als ik? Deel dit bericht dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]  In het filmpje wordt verteld dat er in je neus bacteriën leven. Zodra mensen in hun neus pulken is er een kans dat er een bloedneus ontstaat. Als dit gebeurd wordt het één grote broeikas voor bacteriën. Met het gevolg dat er alleen maar meer bacteriën ontstaan. Dus één tip, blijf uit je neus! Dat is namelijk gezonder en hygiënischer! [/read]


 

Deel deze video op Facebook!
video