Fantastische cover van “FROZEN” is niet te evenaren. Deze magische video zal je ogen openen!

let-it-go-cover1Luister goed naar deze geweldige cover van ‘let it go’! PRACHTIG!! Wanneer een nummer een grote hit wordt is het wachten op het moment dat dit nummer gecoverd zal gaan worden. Vaak komt de kwaliteit van die covers niet in de buurt van het originele nummer, maar sommige covers zijn wel geweldig! Ben je het hier mee eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het nummer ‘let it go’ wat bij de film ‘frozen’ hoort was een regelrechte hit. Vandaar dat er dus ook covers van deze hit op het internet te vinden zijn. Deze cover vonden wij zeer speciaal en ook zeer goed klinken. Ze hebben namelijk een Afrikaanse swing aan het nummer gegeven en dat vinden wij eigenlijk best goed klinken. Ook kunnen de kinderen prachtig zingen en dit geeft deze cover net dat beetje extra ten opzichte van andere covers.   [/read]


Deel deze video op Facebook!
video