Deze tweeling is verwikkeld geraakt in een gevecht met spaghetti. LET OP wat de rechter doet!

tweeling-vs-spaghetti1Deze tweeling is verwikkeld geraakt in een gevecht met de spaghetti. KIJK hoe SCHATTIG!! Eten zonder te morsen is niet voor iedereen weggelegd. Iedereen kent wel een kluns die heel zijn leven met een slabbetje om moet eten. Als je nog een baby bent dan is dit natuurlijk volkomen normaal. In plaats van aandoenlijk is het dan juist schattig. Mee eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Als je nog een baby bent dan is dit natuurlijk volkomen normaal. In plaats van aandoenlijk is het dan juist schattig. Mee eens? Gelukkig hebben deze kinderen het geluk dat ze nog zo jong zijn en dat de grote mensen en daarom gewoon om kunnen lachen. Die vinden het juist grappig en schattig. Daar zijn wij het stiekem wel mee eens!  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video