Dit is de geniepigste baby ooit. Blijf kijken wat hij met dit glas water wilt doen..ZO grappig!

baby-moeder-waterDeze baby luistert goed naar zijn moeder, maar toch ook weer niet… GEWELDIG! Baby’s zijn vaak heel eigenwijs en doen lekker waar ze zelf zin in hebben. Luisteren naar wat er gezegd wordt is niet hun hoogste prioriteit. Lekker luieren en af en toe een beetje herrie schoppen lijkt veel hoger op de prioriteitenlijst te staan. DEEL dit op FACEBOOK als je stiekem toch wel van baby’s houdt! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]Een moeder en haar kind zijn in de woonkamer van hun huis. Op de tafel staat een glas water en de baby heeft dit ook in de smiezen. Hij vindt het namelijk wel een goed idee om dit glas om te gooien. Zijn moeder is het hier heel begrijpelijk niet mee eens en geeft telkens als de baby aanstalten maakt om het glas om te gooien aan dat ze dit niet wilt. Telkens schreeuwt ze: No! De baby luistert hier wel naar maar zijn kortetermijngeheugen moet nog wel wat verder ontwikkeld worden, want hij lijkt het na een seconde alweer te zijn vergeten!  [/read]
Deel deze video op Facebook!
video