Zijn vriendin zit de HELE TIJD op haar MOBIEL tijdens hun DATE – Hoe hij DIT oplost? GENIAAL!

 

Ze zeggen dat alleen kinderen speelgoed hebben, maar dit is niet waar. Mannen hebben ook speelgoed. De nieuwste gadgets, telefoontjes, auto’s, maar ook boten kunnen veel waarde hebben voor mannen. Dat is goed terug te zien in de oude reclamevideo uit 2010 van Nitro.com. Zodra je ziet wat voor extra gadgets deze boten hebben, kom je niet meer bij!


 

gadgets1


 

In de video zie je een man met zijn vriendin op het water en ze zijn samen aan het varen. De vriendin zit de hele tijd op haar mobiel met iemand te praten, terwijl de man alles kan horen wat ze zegt. De vriendin zegt door de telefoon dat hij een keuze moet maken tussen de boot of haar, maar als je dan ziet waar zijn voet op staat, dan kan je alleen nog maar lachen! Had jij hetzelfde gedaan als jij zo’n vriendin had of had jij hetzelfde gedaan als jij een vriend had die zo bleef doorzeiken? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid wat humor

 

video
Steun onze Pagina met een -