Deze zwerver pakt de microfoon en begint met zingen. Luister dan goed naar zijn stem..WAUW!

man-zwerver-zingt1Op nieuwjaarsavond is iedereen elkaars vriend. Iedereen die je tegenkomt op straat wens je een goed nieuwjaar en de meeste mensen gaan op deze manier met een blij en fijn gevoel het nieuwe jaar in. Ook voor de mensen in Leeds buiten op straat was het een mooi begin van het nieuwe jaar. Een zwerver zong door een microfoon en is viraal op het internet gegaan! Over de video: In de video zie je een man die op straat aan het zingen is. Het is een zwerver in een rolstoel. Hij vroeg aan de straatmuzikant of hij de microfoon over mocht nemen en de straatmuzikant zei dat dit goed was.  Vond jij dit ook prachtig om te horen? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Lees Meer

Wat vond jij van de video? Reageer:

aantal reacties