Deze kitten staat op haar voorste pootjes. Kijk dan hoe geweldig ze begint te dansen..ZO LIEF!

kitten-dansen1Kittens kunnen zo verschrikkelijk schattig zijn! Hun kleine lichaampjes met kleine pootjes en de grote ogen, iedereen smelt weg zodra ze dit zien! Of je nou een dierenliefhebber bent of niet. In het volgende filmpje zie je ook een kitten. Dit katje is aan het dansen samen met zijn baasje! Vond jij dit filmpje ook zo schattig? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Het katje zit op de grond. Hij springt op en neer op de muziek en staat zelfs eventjes op twee pootjes. Hij probeert te spelen met de voet van zijn baasje. Soms is hij nog een beetje onzeker maar het volgende moment springt hij er op los! Te schattig om te zien! Op einde heeft de kitten het wel gezien en gaat hij er vliegensvlug vandoor! Op deze manier wilt iedereen toch gelijk een kitten hebben?  [/read]

Deel deze video op Facebook!
video