Philippe Geubels VERTELT over zijn EERSTE date – LUISTER dan hoe HARD hij faalde..HILARISCH!

 

Philippe Geubels vertelt een anekdote over zijn eerste date! De eerst date met een speciaal persoon is erg spannend. Je wilt deze persoon namelijk niet teleurstellen. Je wilt hem of haar er van overtuigen dat jij de juiste persoon bent! Het loopt alleen niet altijd zoals je dit zou willen..Ditzelfde gebeurde ook met Philippe Geubels!


 

eerste-date1


 

In het Belgische televisieprogramma ‘De slimste mens’ komt de eerste date te spraken. Komediant en full time grappenmaker Philippe Geubels heeft hier nog wel een leuke anekdote over. Hij is voor zijn eerste date namelijk door een meisje gevraagd om naar haar huis toe te komen. ‘Er is niemand thuis’ had dit meisje dan ook tegen hem gezegd. Voor Philippe klonk dit als muziek in de oren, maar helaas: Er was echt niemand thuis! Zielig voor Philippe, maar we kunnen er in ieder geval wel om lachen! DEEL dit op FACEBOOK met jouw vrienden als jij ook je lach niet kon inhouden! Verspreid een glimlach!

 

video
Steun onze Pagina met een -