Er wordt een komkommer achter deze katten gelegd. Maar kijk dan hoe grappig ze hierop reageren!

komkommer-kattenKatten staan erom bekend dat ze vaak de sterren zijn in grappige en schattige filmpjes. Ook vandaag hebben we weer een geweldige kattenvideo die jou gegarandeerd zal laten lachen. Deze katten in dit filmpje schrikken namelijk van iets wat wij niet serieus kunnen nemen! DEEL dit op FACEBOOK als je op de grond hebt gelegen van het lachen! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De katjes in dit filmpje hebben naar alle waarschijnlijkheid last van een slecht geweten, want ze schrikken zich helemaal rot. Natuurlijk kan je schrikken van iemand die opeens keihard in je oor schreeuwt, maar deze katten schrikken van een komkommer. Ja! Je leest het goed. Een komkommer! Wij begrijpen er helemaal niks van, maar het lijkt zo te zijn dat een kat wordt geboren met een angst voor komkommers. Weer wat nieuws geleerd vandaag. [/read]


Deel deze video op Facebook!
video