Deze ober had de slechtste dag OOIT op werk. Maar moet je kijken hoe dat in één keer verandert!

kerstgedachte-ober-fooiDe ober van deze meneer doet zijn werk niet goed. KIJK wat hij dan doet! Prachtig! Volgens ons houdt de kerstgedachte in dat iedereen iets voor elkaar over heeft en iets goeds voor elkaar wil doen. Daar gaat ook het hele idee omtrent de cadeaus over. Je laat aan diegene zien dat je hem waardeert en dat je bereidt bent om iets voor diegene te doen. Ben je het met ons eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De meneer in dit filmpje voldoet in ieder geval aan onze definitie van de kerstgedachte. Hij zit namelijk in een restaurant en ziet daar een jonge medewerker zijn stinkende best doen, maar het gaat niet helemaal zoals hij wilt. Gelukkig voor hem is deze meneer een geweldig persoon en besluit hij de ober een fooi van 300 dollar te geven. De jonge man weet niet wat hij mee maakt en begint te huilen. Wat een prachtig gebaar van deze meneer en dit past volgens ons perfect bij de kerstgedachte!  [/read]

Deel deze video op Facebook!
video