Biggetje en kitten hebben de mooiste vriendschap OOIT. Kijk hoe lief ze met elkaar omgaan!

vriendschap-biggetje-en-kitten1Geweldig schattige vriendschap tussen een kitten en een biggetje! Op de wereld leven vele verschillende soorten dieren. Deze verschillende soorten gaan vaak ook alleen met de eigen soort om. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar wanneer twee verschillende soorten met elkaar omgaan is het toch wel een beetje een raar gezicht. DEEL dit op FACEBOOK als je dit ook zo prachtig vond! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] In dit filmpje komen twee verschillende soorten naar voren. Twee dieren die beiden ook nog niet helemaal volgroeid zijn. Dit zijn namelijk een kitten en een klein biggetje. Twee hele schattige dieren, maar hun vriendschap maakt het geheel nog veel schattiger. Want wat is het mooi om te zien hoe deze twee dieren zichtbaar van elkaars aandacht en aanwezig genieten. Ze lijken wel een soort van verliefd op elkaar! Wij kunnen eigenlijk niet stoppen met kijken naar dit filmpje.  [/read]


Deel deze video op Facebook!
video