Deze zwerver is bereid om te zingen voor eten en geld. Maar luister dan naar zijn stem.. WAUW!

zwerver-zingt-op-straat-talentDeze zwerver heeft geld en eten nodig. KIJK en LUISTER hoe hij dit regelt! GEWELDIG!! Vaak kijken mensen neer op zwervers, omdat zij het veel minder hebben dan de meeste mensen. Dit is natuurlijk iets verschrikkelijks en moet zo snel mogelijk uit de wereld verdwijnen. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen en zijn er ook meer dan genoeg mensen die wel om zwervers geven. DEEL dit op FACEBOOK als steun voor alle zwervers! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Een zwerver staat op straat en probeert wat geld en eten te verdienen. Hij vindt het maar saai om op de grond te gaan zitten bedelen dus pakt hij het wat anders aan. Hij is namelijk bereid om te zingen voor voedsel of geld. Een vrouw ziet hem staan en geeft hem wat te eten. Nu moet de zwerver natuurlijk zijn belofte aflossen en dit doet hij op een geweldige manier. Hij blijkt namelijk een fantastische stem te hebben! Een stem die in een vol stadion niet zou misstaan.   [/read]


Deel deze video op Facebook!
video