Dit lijkt op een normaal hondje. Maar kijk goed wat zijn baasje hem geleerd heeft..GEWELDIG!

hondje-blaffen-huis-hondHonden blaffen. Dat is een feit waar wij niet onderuit kunnen komen en dit doen zij om verschillende redenen. De meest voorkomende redenen zijn: blijdschap, angst, agressie, territorium afbakening, opgewonden voelen of als ze honger hebben. Wij hebben een video gevonden van een hond die ook kan blaffen, maar deze hond heeft er merkwaardig genoeg controle over! Waar kunnen wij zo’n geweldig gehoorzaam hondje kopen? DEEL dit met jouw vrienden op FACEBOOK als jij dit ook prachtig vond om te zien! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Over de video:  In de video zie je een een hondje en zijn baasje. Dit is een erg goed getraind hondje, want deze hond heeft controle over de sterkte van zijn geblaf. Hij kan voluit blaffen, maar zodra zijn baasje dan vervolgens vraagt om iets zachter te blaffen, dan doet hij dit zonder problemen!  [/read] 


Deel deze video op Facebook!
video