MEISJE begint met ZINGEN – Maar ZODRA de jongen haar ondersteunt? WAT een ongelooflijk DUET!

 

Sommige families hebben veel talent. Wij hebben een prachtige video gevonden waarbij YouTube talent: Kenny Holland een prachtig duet zingt met zijn jongere talentvolle zusje. Wij stonden verbijsterd hoe mooi zij deze liedjes zongen en hoe creatief zij met deze oude bekende liedjes omgingen. 


 

talent-familie-zingen-liefde-broer-zus1


 

Over de video: In de video begint het jongere zusje van Kenny met zingen. Ze zingt het liedje “can’t help falling in love” van Elvis Presley en mengt dit dan met een ander bekend liedje: “somewhere over the rainbow”. Het resultaat is zo exceptioneel mooi! Vervolgens kom Kenny erbij en samen vormen ze het magische duo! Wij vonden het zo mooi om te zien hoe deze broer en zus met elkaar omgaan. Vond jij dit ook prachtig om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Verspreid wat liefde!

 

video
Steun onze Pagina met een -