Ken jij dit nostalgische en hilarische fragment nog? Even ouderwets lachen, gieren en brullen!

jiskefet-lullos-pizza1Als je het thuis aan je ouders vraagt weten ze precies waar je het over hebt als je vraagt naar Jiskefet. Ze beginnen waarschijnlijk gelijk te lachen en willen graag weer een nieuwe aflevering bekijken. De serie is 15 jaar op televisie geweest! Het volgende filmpje is een fragment uit een aflevering van Jiskefet. Vond jij dit filmpje ook zo komisch? Deel deze dan op FACEBOOK en laat je vrienden ook weer een nostalgisch gevoel krijgen! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] In dit filmpje zijn de personages de lullo’s. Het zijn twee typische studenten. Ze voeren de hele dag helemaal niks uit behalve drinken ,slapen en een grote mond op zetten. Hierdoor ontstaan de grappigste taferelen. Jammer dat Jiskefet niet meer te zien is op de Nederlandse televisie!  [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video