DIT Liedje heeft veel HARTEN sneller doen KLOPPEN – Even TERUG in de TIJD met wat NOSTALGIE!

 

Dit liedje van Rob de Nijs blijft heerlijk! Genieten dit! Rob de Nijs, iedereen kent hem wel.  Hij is bekend geworden door zijn acteerwerk en zijn Nederlandse liedjes Hij heeft talloze hits geschreven waar menig mens de teksten van uit zijn hoofd kent. Eén van zijn liedjes is ‘het werd zomer.’ Dit liedje zie je ook in het volgende filmpje. In het liedje zingt hij over de liefde. 


 

liedje-zomer-nostalgie


 

Dit zomerliedje laat vele harten nog sneller kloppen. Bij ons doet dit het in ieder geval wel. We worden overspoeld door allerlei emoties. Wanneer je de video er ook nog eens bij ziet wordt het effect vele malen versterkt. We zouden er de hele dag wel naar kunnen luisteren en kijken. Geweldig! Kreeg jij ook een nostalgisch gevoel van dit liedje? Deel deze dan op FACEBOOK! 

 

video
Steun onze Pagina met een -