Deze Pandabeer ziet voor het eerst sneeuw. Moet je kijken wat hij er dan allemaal mee doet!

sneeuwpop-dierenDeze pandabeer heeft de tijd van zijn leven in de sneeuw. TE SCHATTIG! De winter staat meestal in het teken van feestdagen, winterjassen en sneeuwSneeuw wordt vaak door mensen als leuk ervaren. Je kan er sneeuwpoppen mee maken of sneeuwballen gevecht mee doen. Dat niet alleen mensen maar ook dieren van sneeuw houden zie je in het volgende filmpje. Vond jij dit filmpje ook zo grappig? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Je ziet namelijk een sneeuwpopje en een pandabeer samen. De pandabeer probeert met de pop te spelen, dit gaat alleen niet helemaal van harte! De pandabeer klimt op de sneeuwpop. Voor hij het weet ligt hij op de grond met het bovenste gedeelte van de sneeuwpop. Het maakt hem niets uit en gaat lekker verder met klimmen. Na een tijdje ligt hij heel schattig met zijn buik op de sneeuwpop. Spelend met de sneeuw heeft hij de tijd van zijn leven. [/read]
Deel deze video op Facebook!
video