Wat doen huisdieren als hun baasjes van huis zijn? DIT DUS! Deze video mag je NIET missen!

huisdieren-trailerWij mensen zien dieren als onze vrienden en wij houden vaak ook erg veel van onze dieren. Toch blijven het mysterieuze wezens, omdat communiceren lastig is. Mensen vragen zich dan ook vaak af of hun huisdier hen wel kan verstaan, maar ook wat hun huisdieren doen wanneer ze het huis voor hen alleen hebben. Herkenbaar? DEEL dit dan op FACEBOOK met al je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] ‘Wat doen huisdieren als hun baasjes van huis zijn?’ dat is het onderwerp van deze film. Volgens ons geweldig bedacht om een film hierop te baseren, want iedereen is hier stiekem wel benieuwd naar. De trailer alleen al is fantastisch om te zien en wij kunnen eigenlijk niet wachten om de hele film samen met onze eigen dieren te gaan bekijken. Want doen huisdieren echt zo als in de film beweerd wordt? We zullen het waarschijnlijk nooit weten. [/read]


Deel deze video op Facebook!
video