Dit meisje zingt met volle borst mee met de muziek van Elvis. Het eindresultaat? GEWELDIG!

liedje-zingen-elvis-in-autoDit kleine meisje zingt mee met Elvis Presley, TE SCHATTIGHet verbaast me soms als ik op youtube kijk naar filmpjes van kleine kinderen. Sommigen kinderen beschikken al over zoveel talent op verschillende gebieden. Ze kunnen bijvoorbeeld super goed tapdansen of spelen al op jonge leeftijd stukken van Mozart. In het volgende filmpje zie je een klein meisje die het liedje ‘An American Trilogy’ van Elvis Presley zingt. Het kleine meisje zit in de autostoel terwijl ze gefilmd wordtVond jij dit filmpje ook zo leuk om te zien? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Ze begint de hele tijd op een lieve toon haar vader te roepen. Haar vader begint te rijden en zet het liedje op. Op dat moment wordt het meisje stil en luistert naar de eerste tonen van het liedjeZodra Elvis begint met zingen zingt ze mee van begin tot eind. Echt super schattig wat dit kleine meisje al kan![/read]