De cast van de Lion King verrast vliegtuig met muzikaal optreden. Het resultaat? VERBLUFFEND!

musical-the-lion-king



The Lion King is misschien wel de bekendste kinderfilm die er bestaat. Natuurlijk is The Lion King niet alleen bekend van de film, want de musicals breken wereldwijd alle records. Een echte succesformule dus The Lion King. Volgens ons helemaal terecht, want wat een geweldig verhaal wordt er verteld! Ben je het met ons eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] The Lion King the musical wordt in verschillende landen over de hele werelden gespeeld. In dit filmpje is de cast van de Australische musical te zien die met zijn allen op weg zijn naar het volgende optreden. Dat al deze mensen zeer muzikaal zijn komt duidelijk naar voren. Ze zingen op een geweldige manier het themanummer van The Lion King. Ze laten iedereen in het vliegtuig versteld staan! Geweldige reclame voor deze musical natuurlijk! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video