Taxichauffeur FLIRT met een SEXY vrouw op straat – Maar dan wordt hij even goed genaaid..WOW!

taxichauffeur-auto1


Iedereen heeft wel is prostituees aan de kant van de weg zien staan. Vaak rijden mensen ze voorbij zonder ze ook maar een blik waardig te gunnen, maar er zijn natuurlijk altijd mensen die wel interesse hebben in een snelle wip. Een taxichauffeur is aan het tanken wanneer hij plots aan de kant van de weg een prostituee ziet staan. Hij roept haar bij hem en vraagt of ze zin heeft om iets leuks doen.  Je kan natuurlijk ook reageren zoals de meneer in dit filmpje! DEEL dit op FACEBOOK als je zijn actie geweldig vindt! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]  Zij stemt in en ze rijden samen weg. Wanneer beiden klaar zijn met de verschillende handelingen komt het moment dat de prostituee vijftig euro voor haar diensten vraagt. De taxichauffeur komt op dat moment met een geweldige comeback. Hij zegt namelijk dat hij taxichauffeur is en nog 95 euro van mevrouw krijgt. Wij vinden het slim bedacht van hem!  [/read]


 

[sociallocker]https://www.youtube.com/watch?v=NhW-VVGZnQE[/sociallocker]

Leuk filmpje? Druk dan op: