Ken je deze prachtige klassieker nog van Andrea Bocelli? Dit maakt ZOVEEL gevoel in ons los!

muziek-mooi-nostalgieWe hebben weer een geweldig klassiek nummer uitgekozen die volgens ons iedereen wel een keer moet horen in zijn leven. Wij komen vaak met dit soort muziek, omdat wij het belangrijk vinden dat dit soort grootheden niet vergeten worden en ze bij een nieuw publiek worden geïntroduceerd. Wil jij meer van dit soort nummers zien? DEEL dit dan op FACEBOOK! Bij 500 deelacties blijven wij ermee doorgaan! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Vandaag is het de beurt aan Andrea Bocelli. Dit is een hele grote naam in de muziekwereld en zijn nummers worden in elk land helemaal plat gedraaid. Wat veel mensen niet over hem weten is dat hij zo goed als blind is. dit maakt wat hij doet natuurlijk nog specialer. Zijn stem is misschien wel de mooiste die er bestaat en wanneer hij een keer goed uithaalt valt je mond open van verbazing. Want wat klinkt dat geweldig! Volgens ons is hij één van de koningen van de muziek!  [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video