Deze man probeert een GIGANTISCHE spin te vangen. DIT gaat alleen compleet fout..BIZAR!

spin-vangen1Spinnen zijn voor veel vrouwen maar ook zeker voor mannen hun grootste nachtmerrie. Dit terwijl de meeste spinnen een mens nooit kwaad zouden doen. Velen vinden ze eng, omdat ze van die lange vieze poten hebben en zijn bang dat ze ‘s nachts over hun heen lopen. Ben je ook bang voor spinnen of vind je het juist mooie geleedpotigen? DEEL dit dan hoe dan ook op FACEBOOK met al je vrienden!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Deze meneer heeft in zijn huis een gigantische spin gevonden. Een spin waarvan wij hopen dat we hem nooit tegenkomen, want hij ziet er toch wel angstaanjagend uit. Deze meneer is een echte dierenvriend en wil deze spin gewoon vangen om hem in leven te houden. Dat verdient volgens ons al een compliment. De uitvoering daarentegen verdient absoluut geen compliment. Want op het moment dat hij de spin met een bak probeert te vangen springt hij weg. De meneer schrikt zich rot en rent weg. Het spinnetje is spoorloos en wij denken dat deze meneer die nacht geen oog dicht heeft gedaan!  [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video