De bruidegom moest gaan zitten voor een onverwachte dans. Het eindresultaat? SPECTACULAIR!

bruid-heeft-verrassing-voor-de-bruidegomBruiloften staan altijd in het teken van liefde, vriendschap, de bruidsjurk en natuurlijk een trouwfeest. Iedere bruiloft verschilt weer heel erg van elkaar. De ene wilt het graag in de zomer houden terwijl de andere het graag in de winter houdt wanneer er sneeuw ligt. Dat geldt ook voor de bruiloft in het volgende filmpje. Je ziet hierin namelijk wel een hele speciale openingsdans van een net getrouwd stel! Vond jij dit filmpje ook zo leuk? Deel deze dan op FACEBOOK zodat je vrienden er ook van kunnen genieten! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]  Maar één ding is zeker, bruiloften blijven stuk voor stuk speciaal op hun eigen manier. De bruid begint met dansen op muziek van Michael Jackson terwijl de bruidegom op een stoel zit. Ze probeert hem te verleiden en voordat hij het weet staan er nog 5 bruidsmeisjes voor hem. Deze dansen mee met de bruid en kennen ook de danspasjes helemaal uit hun hoofd! Origineel was deze bruid in ieder geval wel! [/read]

Deel deze video op Facebook!
video