Ken je dit prachtige lied nog van deze geweldige artiest? Wat een tijdloos nummer..WAUW!

muziek-nostalgie-liedje-liedDit liedje van John Hiatt blijft heerlijk om naar te luisterenIedereen heeft zijn eigen klassiekers. Liedjes die ze altijd kunnen blijven luisteren en die keer op keer hun adem wegneemtVoor veel mensen onder ons is het liedje in de volgende video ook een klassieker. Het gaat hier namelijk om het liedje ’Have a little faith in me.’ Dit liedje gezongen door John Hiatt blijft mooi! Vond jij dit liedje ook zo mooi en geeft het jou een nostalgisch gevoel? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Dit liedje was zo geliefd bij iedereen dat veel zangers hem gecoverd hebben van John. Van Mandy Moore tot Maisy stellen uit de serie Nashville. Overal blijft het aanslaan van jong tot oud. Dit vinden wij ook erg logisch want dit liedje blijft een tranentrekker. Hoe mooi sommigen covers ook zijn, het origineel vinden wij toch wel echt het mooist en puurst. Het blijft heerlijk om naar te luisteren! [/read] 
Deel deze video op Facebook!
video